Heel vriendelijk en goed geholpen. Alle zorgen ook goed uit handen genomen.

Enorm goed! Enorm vriendelijk, meedenkend en snel geregeld

Uitstekende ervaring, super goed geholpen en geinformeerd. De service is uitmuntend.

Erg vriendelijk geholpen. Goede afspraken kunnen maken en snel geholpen.

Hier wordt je prettig en vakkundig geholpen.

Autoschade is nooit fijn. Autoschade Herstel Druten neemt op een persoonlijke manier je zorgen over deze schade van je over en handelt alles perfect af.
Vriendelijk en vakbekwaam personeel...
Vriendelijk en vakbekwaam personeel leveren je auto weer als nieuw af. Hier moet je echt zijn met je schade.

Werd gelijk vriendelijk ontvangen . En werd alles gelijk geregeld . Top dank jullie wel .

Wij zijn netjes en vriendelijk geholpen bij de schade aan onze auto.
Eerst alles opgenomen en ze hebben ons geholpen met hoe e.e.a. te regelen met de verzekering.
De auto is vervolgens...
Wij zijn netjes en vriendelijk geholpen bij de schade aan onze auto.
De auto is vervolgens weer netsjes en prima gemaakt.

Zeer tervreden geholpen, en de gemaakte afspraken worden netje nagekomen.

Mijn ervaring is buitengewoon goed. Ze zijn heel vriendelijk, voorkomend en uitermate kundig. De auto was op mijn wens datum klaar, vakkundig gemaakt en zelfs van binnen en van buiten... Mijn ervaring is buitengewoon goed. Ze zijn heel vriendelijk, voorkomend en uitermate kundig. De auto was op mijn wens datum klaar, vakkundig gemaakt en zelfs van binnen en van buiten schoongemaakt.
Natuurlijk hoop ik er niet meer te komen maar als ik weer schade heb dan meld ik mij zeker.
Roger en Erik en alle collega’s, hartelijk dank!