Alles perfect afgehandeld

Altijd zeer tevreden

Goed, heel fijn geholpen. Flexibel en denkt met de klant mee.

Uitstekende service en vakkundig herstel bij Autoschade Herstel Verweij
Uitstekende service en vakkundig herstel bij Autoschade Herstel Verweij
Als recente klant van Autoschade Herstel Verweij wil ik graag mijn positieve ervaring met dit bedrijf delen. Vanaf het moment dat ik contact met hen opnam tot het moment dat ik mijn auto ophaalde, was ik onder de indruk van hun professionele aanpak en toewijding aan klanttevredenheid.
Het eerste wat me opviel, was de vriendelijke en behulpzame houding van het personeel. Bij het maken van een afspraak om mijn beschadigde Tesla te laten herstellen, was het proces moeiteloos en werden al mijn vragen snel en duidelijk beantwoord. Dit gaf me het vertrouwen dat ik mijn auto aan de juiste handen toevertrouwde.
Bij aankomst in hun werkplaats werd ik begroet met een schone en georganiseerde omgeving. Het gaf me een gevoel van professionaliteit en precisie. Het personeel nam de tijd om de schade aan mijn Tesla grondig te inspecteren en besprak met mij het herstelproces en de geschatte tijdlijn. Ze stelden me gerust en verzekerden me dat mijn auto in goede handen was.
Wat ik echt op prijs stelde, was hun transparantie gedurende het hele proces. Ze stuurden me regelmatig updates over de voortgang van de reparatie, zodat ik altijd op de hoogte was van de status van mijn auto. Het gaf me een gevoel van betrokkenheid bij het proces en stelde me gerust dat ze hun beloftes nakwamen.
Toen ik uiteindelijk mijn Tesla ophaalde, was ik aangenaam verrast. De schade was volledig hersteld, en mijn auto zag er weer als nieuw uit. Het vakmanschap en de aandacht voor detail waren evident, en ik kon zien dat ze gebruikmaakten van hoogwaardige materialen en technieken om het herstelproces uit te voeren.
Wat dit bedrijf echt onderscheidt, is hun passie voor elektrische voertuigen, met name Tesla. Ze hebben duidelijk diepgaande kennis van deze voertuigen en begrijpen de complexiteit van het herstellen van Tesla's schade. Hierdoor voelde ik me nog meer gerustgesteld dat mijn auto bij specialisten werd behandeld.
Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik zeer tevreden ben met de service die ik bij Autoschade Herstel Verweij heb ontvangen. Hun professionaliteit, vriendelijkheid, transparantie en vakmanschap maken ze tot een uitstekende keuze voor Tesla-eigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbaar en bekwame autoschadebedrijf. Ik zal ze zeker aanbevelen aan mijn vrienden en mede-Tesla-eigenaren.

Lange wachttijd voordat we terecht konden.
Schade is in 1 keer goed afgehandel, vervangend vervoer was ook in orde.

Keurige service, nette vervangende auto's en goed werk!

Zeer kundig en goed geholpen

Snel, goed, flexibel en zeer klantgericht!

Prettige werkwijze, goede afspraken, duidelijke uitleg en een goede opvolging.