Tevreden over communicati en reparatie zelf. Echter moest ik de afgelopen keer bijna drie kwartier langer wachten dan gezegd, terwijl daar geen echte reden toe was.
Zie onderstaand.
Goede dienstverlening, goede respons, alleen graag vantevoren een verwachte reparatieduur aangeven
Prima en correcte communicatie
Fijn contact waarbij aan mijn wensen voor type vervangende auto gehoor werd gegeven. Ook t.a.v. verwachtingsmanagement prima in orde en waarbij jullie jezelf ook kwetsbaar opstellen: 'iets mis...Fijn contact waarbij aan mijn wensen voor type vervangende auto gehoor werd gegeven. Ook t.a.v. verwachtingsmanagement prima in orde en waarbij jullie jezelf ook kwetsbaar opstellen: 'iets mis gegaan met het spuitwerk'.
Vriendelijke en professionele benadering.
Service verdient een pluim van leenauto tot het kantoor personeel dat behulpzaam is.
Zeer positief: klantvriendelijk en accuraat
Ik ben redelijk tevreden over de afhandeling. Wordt goed geïnformeerd over de gang van zaken.