*Goed. *ben naar zeer goede tevredenheid geholpen en behandeld. *Mijn contact persoon heeft mij compleet ontzorgd en alle contacten met de schade expert behandeld *De schade aan...*Goed. *ben naar zeer goede tevredenheid geholpen en behandeld. *Mijn contact persoon heeft mij compleet ontzorgd en alle contacten met de schade expert behandeld *De schade aan mijn auto is weer geheel en na tevredenheid hesteld.
Nette ontvangst. Duidelijke uitleg over wat een hoe de schade schade zou worden opgelost en hoe lang het zou duren. Alles perfect geregeld en schade ontzettend netjes hersteld.
Snel en vakkundig geholpen
Prettig, goed contact. Vriendelijk en behulpzaam, alles werd snel & goed geregeld.
Tevreden over reparatie keurig
Eerste keer gebruik gemaakt van Autoschade Herstel Hacom Nijkerk. Uitermate tevreden over het resultaat!
Hele goede ervaring en service. Goede communicatie en alle afspraken zijn helemaal bovenverwachting nagekomen.