Prima geholpen dag van afspraak stond er volgens afspraak een leenauto klaar. Alleen was de schade van de te voren laag inschat ( 600/700 euro) factuur was bijna 1000 dat is wel een groot...Prima geholpen dag van afspraak stond er volgens afspraak een leenauto klaar. Alleen was de schade van de te voren laag inschat ( 600/700 euro) factuur was bijna 1000 dat is wel een groot verschil.
Al met al hoop ik hier nooit meer naar toe te moeten maar ik zou wel voor TAB kiezen.
Prima, alles wordt netjes geregeld.
Kundige autoschade herstellers met bijzonder vriendelijke mensen. Je komt met een behoorlijke schade. Je wordt heel kalm opgevangen en met de opmerking: komt wel goed vertrek je weer heel rustig.
Prima service en reparatie naar volle tevredenheid opgelost!
Algemene ervaring: vriendelijk en zeer goed
Vriendelijke, nette en duidelijke afhandeling van de schade. Keurig herstel van schade
Ben zeer tevreden auto werd netjes afgeleverd en aan de hand van fotos werd netjes uitgelegd wat er gedaan was.
Zeer tevreden. Duidelijke communicatie en goede afspraken!
Vriendelijk geholpen en duidelijke heid wat wel en niet mogelijk is.
Keurige ontvanst ,werd gelijk vakkundig geholpen en duidelijke afspraken gemaakt die perfect werden nagekomen.