Schade auto is prima afgehandeld, goede service en aardige behulpzame mensen bij Van Kalker !
Zeer goed. Het is een verademing om te worden ontvangen en geholpen als een persoon en niet enkel een nummer wat afgehandeld moet worden.
Ik ben zeer tevreden!! Vanaf het 1e moment fijn/goed contact, goed overleg. Duidelijk en erg behulpzaam. De reparatie is snel en perfect uitgevoerd. Ik zou zo nodig zeker weer naar dit bedrijf gaan....Ik ben zeer tevreden!! Vanaf het 1e moment fijn/goed contact, goed overleg. Duidelijk en erg behulpzaam. De reparatie is snel en perfect uitgevoerd. Ik zou zo nodig zeker weer naar dit bedrijf gaan.
Prima ervaring
Zeer fijne en professionele communicatie. Vakkundige reparatie van de schade. Zelfs het deur rubber vastgemaakt, welke niet bij de schade hoorde. Top service!
Netjes en correct. Alles liep gesmeerd. Dik tevreden.
Snel geholpen, fijne leenauto, zeer tevreden!
Goed en vakkundig.
Vriendelijk en professioneel. Alles volgens afspraak. Zeer precisie in uitvoering, en keurig afgeleverd. Mijn keuze zoals altijd bij schaden andere herstelwerkzaamheden. Zeker aan te raden