Alles wordt netjes hersteld en geregeld. Vindt het erg fijn dat ze je auto van binnen ook gelijk schoonmaken.
Heel goed, ondanks dat de auto 16 jaar oud was en de onderdelen schaars zijn is er veel inspanning geleverd om de onderdelen te vinden. Dankje wel.
Het kostte helaas wat weken wachttijd totdat ik een afspraak kon maken. Mijn auto is netjes gemaakt. Dat ziet er allemaal piekfijn uit. Helaas vond ik de vriendelijkheid van het personeel aan...Het kostte helaas wat weken wachttijd totdat ik een afspraak kon maken. Mijn auto is netjes gemaakt. Dat ziet er allemaal piekfijn uit. Helaas vond ik de vriendelijkheid van het personeel aan de matige kant. Ik kreeg wel netjes een vervangende auto.
Uitstekend, goede srevice
Vriendelijke mensen en deskundig.
Alleen maar goed,heel vriendelijke mensen met goede uitleg.
Uitstekend
Direct geholpen toen ik langs kwam (zonder afspraak) om mijn schade te taxeren. Op korte termijn reparatie ingepland. Resultaat van herstel was perfect. Auto heeft een lastige kleur,...Direct geholpen toen ik langs kwam (zonder afspraak) om mijn schade te taxeren. Op korte termijn reparatie ingepland. Resultaat van herstel was perfect. Auto heeft een lastige kleur, maar geen verschil zichtbaar tussen oud en nieuw., gewoon vakwerk.