Prima ervaring. Deskundig en aardig personeel. Duidelijke processen. Na afloop een soort presentatie met foto’s van de uitgevoerde werkzaamheden.
Heel goed
Prima bedrijf zeer prettig geholpen en kundige mensen aan de balie en alles wordt zeer strikt besproken met het traject zeker aan te bevelen
Goede sevice
Bij aankomst alles goed bekeken en foto's gemaakt van de schade. Nette leenauto gekregen en duidelijke informatie over het schade en reparatie proces.
Goed. prettige benadering, duidelijkheid geven waar dat kan, meedenken, goed herstel schade.
De reparatie werd snel en vakkundig uitgevoerd. Bij de receptie helpt men vriendelijk de klant en helpen bij het invullen van de formulieren zodat eea bij de verzekering snel geregeld kan worden.
Autoschade Roos is een uitstekend schadebedrijf. Nette ontvangst door de medewerkers en duidelijke uitleg over het verloop van het herstel van de schade. Een keurige auto ter beschikking gesteld...Autoschade Roos is een uitstekend schadebedrijf. Nette ontvangst door de medewerkers en duidelijke uitleg over het verloop van het herstel van de schade. Een keurige auto ter beschikking gesteld tijdens de periode van herstel. Bij het afhalen van de gerepareerde auto, alle foto's getoond van het reparatieproces. Hierdoor ontstaat een uiterst transparante werkwijze. De schade aan mijn auto was verzekerd. Ook keurig de ingediende nota bij de verzekeraar ontvangen. Tenslotte het belangrijkste nl. de reparatie van de schade. Deze is door Roos Autoschade zeer vakkundig en keurig herstelt. Mijn auto kreeg ik gewassen en schoon terug. Dank aan alle medewerkers van Roos Autoschadebedrijf uit Alkmaar.