De medewerkers van Autoschade Herstel Alderliesten zijn klantvriendelijk, zeer professioneel en kundig. De vervangende auto werd uitstekend geregeld en de uitleg hoe de schade aan mijn auto...De medewerkers van Autoschade Herstel Alderliesten zijn klantvriendelijk, zeer professioneel en kundig. De vervangende auto werd uitstekend geregeld en de uitleg hoe de schade aan mijn auto is gerepareerd was indrukwekkend.
Heel goed; aardige personen, goede uitleg vooraf en achteraf (met de fotos wat er allemaal gedaan is)
Uitstekend ervaring met dit vakbekwaam bedrijf dat al verscheidene generaties meegaat en geen concessies doet in kwaliteit en service.
Goed benaderbaar en komen snel tot afspraken die heel duidelijk zijn. fantastische snelle afhandeling
Ik heb hier een hele goede ervaring bij Alderliesten. Communicatie verloopt goed en transparant. Afspraken goed nagekomen.
Ik heb een prima ervaring gehad bij Autoschade herstel Alderliesten. Het contact was prettig en duidelijk. Tussendoor nog een kapotte lamp voor me gemaakt en de herstelde schade is goed verholpen.
Zeer goede service en reparatie zeer netjes uitgevoerd.
Wordt goed geholpen vriendelijke mensen auto wordt goed afgeleverd en gewassen
Auto is naar volle tevredenheid gerepareerd , mensen zijn zeer vriendelijk en geven goede service.