Fijn geholpen, de auto was weer meer dan keurig toen we hem terug kregen!

De scchade is bakkundig hersteld. Top!

Snelle afhandeling; vriendelijk en professioneel!

Zeer bekwaam en behulpzaam bedrijf, ze denken mee en zijn altijd vriendelijk. Meerdere keren geweest voor mijn auto, en altijd goed geholpen. Auto wordt schoon en netjes afgeleverd. Top herstel... Zeer bekwaam en behulpzaam bedrijf, ze denken mee en zijn altijd vriendelijk. Meerdere keren geweest voor mijn auto, en altijd goed geholpen. Auto wordt schoon en netjes afgeleverd. Top herstel bedrijf!

Duidelijke communicatie!

Ik heb er een hele fijne ervaring mee en alles is keurig afgerond en zelfs een leenauto meegekregen wat super fijn was.

Bij aankomst werd ik gelijk persoonlwijk te woord gestaan. Men bekeek zeer professioneel de zichtbare schade. Nam daar gelijk foto's van en een filmpje. Waarna men gelijk mijn verzekering op de... Bij aankomst werd ik gelijk persoonlwijk te woord gestaan. Men bekeek zeer professioneel de zichtbare schade. Nam daar gelijk foto's van en een filmpje. Waarna men gelijk mijn verzekering op de hoogte stelde , tevens werd gelijk een datum voor herstel afgesproken. Zeer professionele en klantgerichte , service verlenende afhandeling voor zover ik dat kan inschatten.

Geweldig personeel. Zijn vriendelijk en zoeken samen naar een oplossing bij elk probleem. Ik ben enorm goed geholpen door Danny.

Prettige en professionele houding

Goede indruk van begin tot einde.