Perfect geholpen , goede afspraken

Ik werd goed geholpen, ze hadden alle tijd voor mij,het was voor mij de eerste keer dat ik het meemaakte. De auto zag er weer top uit, gewassen en al.

Prima! Na een aanrijding werd mijn auto opgehaald en naar Autoschade Herstel Roos Alkmaar gebracht. Er werd contact met mij gezocht en aangegeven hoe nu verder. Ook heb ik een leenauto mogen... Prima! Na een aanrijding werd mijn auto opgehaald en naar Autoschade Herstel Roos Alkmaar gebracht. Er werd contact met mij gezocht en aangegeven hoe nu verder. Ook heb ik een leenauto mogen gebruiken, zodat ik naar mijn werk kon gaan. Wat ik misschien wel het prettigst vond is dat ze eerlijk waren over de tijd die de reparatie zou duren. Ze namen me mee in hun proces en door een koplamp die op zich liet wachten gaven zij aan dat het tot half december zou duren. Dat is best lang (het was derde week november) maar wat is nou het geval, na een klein weekje werd ik opgebeld dat ik mijn auto kon ophalen! En het was nog niet eens december.

Op een goede, leuke en vooral deskundige manier geholpen

Prima be- en afhandeling.

De schade is goed afgehandeld,ben zeer tevreden

Goed geholpen, professionele aanpak

Wij zijn heel tevreden over Autoschade Herstel Roos Alkmaar.

De vriendelijke ontvangst, de efficiente afwikkeling van administratieve zaken en het resultaat vand de herstelde schade gaven mij het gevoel dat ik een nieuwe auto terug kreeg.