Zeer betrokken medewerkers ,klantgericht ,snel en uitstekende service, perfect .

Alderliesten is een zondermeer een net bedrijf. Je wordt netjes te woord gestaan. Handelen de schade netjes af. Vertellen dmv foto's de werkwijze van de reparatie.

Perfect bedrijf. Heel goed geregeld.

Mijn ervaring met dit herstelbedrijf.
Auto goed gemaakt en het personeel buitengewoon vriendelijk.
Mijn ervaring met dit herstelbedrijf.
Auto goed gemaakt en het personeel buitengewoon vriendelijk.
In verband met Covid kon ik ik de auto niet ophalen maar ze hebben deze keurig bij mij thuis gebracht en de sleutel in de brievenbus gedaan.
Geweldig!

Uitstekend- zowel Service als Kwaliteit . Je auto wordt ook nog eens keurig gepoetst afgeleverd.

Ik ben tevreden met het herstel aan de achterzijde van het voertuig, alleen niet tevreden dat er krassen zijn onstaan van de folie van de berger en die zijn niet hersteld dus zit nu nog met schade

Niet super positief. We hebben een al wat oudere auto en twijfelden over reparatie. Werd niet echt beegrepen door de schadehersteller. De communicatie kan ook beter. Bijv bij eerste contact werd... Niet super positief. We hebben een al wat oudere auto en twijfelden over reparatie. Werd niet echt beegrepen door de schadehersteller. De communicatie kan ook beter. Bijv bij eerste contact werd iets vergeten te controleren, moesten we later voor terug. Ook het def bedrag zouden we bij aanvang schade herstel horen echter, hoorden pas bij ophalen dat het 100 euro duurder was dan afgesproken. Lacherige sfeer, onprettige bejeging voor leken zoals wij. Ook dat het 4 dagen later werd dan afgesproken werd niet pro actief met ons gecommuniceerd.

Is vakkundig gerepareerd. Goede service en vriendelijk personeel.