Bij Autoschade Herstel WIBU-Den Haag werken attente mensen, vriendelijk en bekwaam.
Men geeft goede informatie over het herstelproces van je auto en wordt tijdig geïnformeerd wanneer de auto klaar is.

Super goed, aardig personeel en ze werken heel netjes

Helaas ben ik dit jaar al twee maal aangewezen op WIBU voor een schade-reparatie.
Maar gelukkig ben ik zeer tevreden op de afhandeling hiervan.
De auto werd in perfecte conditie...
Maar gelukkig ben ik zeer tevreden op de afhandeling hiervan.
De auto werd in perfecte conditie geretourneerd, nieuw portier, verlichting en bandenspanning gecontroleerd, gestofzuigd en gewassen,
Niets dan goeds over de afhandeling.
Ik hoop niet snel bij dit bedrijf terug te komen, maar mocht het nodig zijn dan ben ik van de partij ...

Uiteindelijk zeer tevreden maar had geen ervaring met deze garage en moest erg wennen aan de medewerkers die zich zakelijk opstelde en direct vroegen een formulier in te vullen zodat je je niet... Uiteindelijk zeer tevreden maar had geen ervaring met deze garage en moest erg wennen aan de medewerkers die zich zakelijk opstelde en direct vroegen een formulier in te vullen zodat je je niet meer kon bedenken zo kwam dat op mij over .Ik dacht laat ik het avontuur maar aangaan. Beslist geen spijt mooi werk geleverd terug denkend alle afspraken nagekomen zo kan het dus ook!
Ik was altijd kleine persoonlijke garages gewend vandaar.

Netjes snel goede leenauto

De ervaring was niet heel goed de mensen waren erg vriendelijk alleen de reparaties waren niet goed uitgevoerd.
Er zat stof in de lak,spuitnevel op panelen die niet gespoten waren, de lak is niet mooi glad maar een soort sinasappelschil en de panelen waren niet goed gepoetst waardoor en hologramen in te zien waren.
Hierdoor heb ik nog een keer een afspraak moeten maken om dit allemaal te laten maken

Ik ben voor de tweede keer fantastisch geholpen bij Autoschade Herstel Wibu. Niet alleen was de schade onzichtbaar gemaakt maar de auto werd helemaal schoon afgeleverd en zag er keurig uit

Goede samenwerking met garage en vlotte afhandeling