Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en perfectie afhandeling van de reparatie zonder onnodige poespas, volgens de regel afspraak = afspraak. Kortom prettige ervaring.
Ik ben zeer tevreden over Autoschade Herstel TAB Tiel. Snelle service, vriendelijk personeel en netjes gewerkt.
Perfect
Heel goed en netjes geholpen en gerepareerd!! Zelfs je auto wordt geheel schoongemaakt.
Goede service
Prima. Correcte benadering, zorgvuldige schadeopname met foto's die ook nog met mij gedeeld werden. (Ook die van de reparatie.) Op de dag van de afspraak waren de te vervangen onderdelen...Prima. Correcte benadering, zorgvuldige schadeopname met foto's die ook nog met mij gedeeld werden. (Ook die van de reparatie.) Op de dag van de afspraak waren de te vervangen onderdelen aanwezig en werd een ruilauto gratis ter beschikking gesteld. De reparatie werd volgens afspraak binnen de gestelde termijn verricht. De auto bleek ook nog eens helemaal gewassen.
Goede ervaring
Super
Prima geholpen
Erg behulpzaam. Afspraken nagekomen en geschatte schadebedrag was ook uiteindelijk schadebedrag. Prima communicatie.