Mijn voertuig is keurig hersteld. Alleen ruim een maand wachttijd is wel wat extreem.
Mijn algemene ervaring met WIBU is dat het personeel erg vriendelijk en meewerkend is. De communicatie zou beter kunnen. Heb enkele keren zelf gebeld, terwijl het onderdeel er al was of dat de auto...Mijn algemene ervaring met WIBU is dat het personeel erg vriendelijk en meewerkend is. De communicatie zou beter kunnen. Heb enkele keren zelf gebeld, terwijl het onderdeel er al was of dat de auto niet gereed was, zodat ik voor niets zou zijn gekomen. De schade was aanzienlijk en dat heeft WIBU mooi gemaakt. Maar het heeft allemaal wel erg lang geduurd. Aanrijding was 23 april jl. en op 6 augustus jl was alles weer in orde.
Ik had schade aan de rechterzijde van mijn auto gemaakt. Ben naar WIBU-Den Haag gereden om de schade op te nemen. Werd heel plezierig geholpen, een goede inschatting van de schade gemaakt en gelijk...Ik had schade aan de rechterzijde van mijn auto gemaakt. Ben naar WIBU-Den Haag gereden om de schade op te nemen. Werd heel plezierig geholpen, een goede inschatting van de schade gemaakt en gelijk een afspraak voor het repareren van de schade gemaakt. Op die datum de wagen gebracht, kreeg een wagen mee en op de afgesproken datum was m'n wagen weer gereed. Keurig schoon van binnen en buiten en de schade fantastisch gerepareerd. Ben zeer tevreden over WIBU-Den Haag en raad een ieder die schade heeft dit schade bedrijf aan.
Keurig
Perfecte service
Uitstekende service en goede kwaliteit afwerking
Prettige en professionele werkwijze van intake tot aflevering van de auto.
Heel goed bedrijf
Aardige mensen. Goede service!
Zeer tevreden. Vriendelijk geholpen, schade is mooi verholpen. Helaas konden ze een onderdeel niet krijgen daar zou ik nog over gebeld worden. Ook zijn ze een aantal krasjes vergeten mee te nemen,...Zeer tevreden. Vriendelijk geholpen, schade is mooi verholpen. Helaas konden ze een onderdeel niet krijgen daar zou ik nog over gebeld worden. Ook zijn ze een aantal krasjes vergeten mee te nemen, dit wordt wellicht de volgende keer meegenomen. Verder goede schadehersteller.