Goed prima geholpen heldere afspraken

De reactie op de reparatie van de schades aan het linker-achter spatbord hebben mijn vrouw en ik de reparatie met met grote grote blijdschap bekeken en wij zijn zeer tevreden over het resultaat... De reactie op de reparatie van de schades aan het linker-achter spatbord hebben mijn vrouw en ik de reparatie met met grote grote blijdschap bekeken en wij zijn zeer tevreden over het resultaat .
Wij zullen dan ook met blijdschap en ook met vertrouwen de auto in de nieuwe
conditie graag weer aannemen en we zullen de nota afrekenen, zoals is aangegeven

Goed en keurig werk afgeleverd

Zeer tevreden

Auto is weer mooi geworden na aanleiding van roest de auto weer een opknapbeurt.
Heel blij mee hoe het is gebeurd en gecommuniceerd.

Dit is een van de betere schadebedrijven leert de ervaring. Hier doen ze net dat stapje extra voor je!

Schade aan voorzijde laten herstellen. Buiten de verzekering om. Dit vor een zeer betaalbare prijs laten uitvoeren. Natijd hebben ze de auto ook nog schoongemaakt en gewassen.

Wij zijn ontzetten te vreden vriendelijke mensen,en de auto is heel mooi geworden wij er erg blij mee ,ik zou het tegen de mensen zeggen hoe goed het ons bevallen is bedankt gr jurrie en Anneke... Wij zijn ontzetten te vreden vriendelijke mensen,en de auto is heel mooi geworden wij er erg blij mee ,ik zou het tegen de mensen zeggen hoe goed het ons bevallen is bedankt gr jurrie en Anneke klunder.