Duurde langer dan afgesproken, andere kleur terug voor hetgeen wat is gemaakt. Bij het ophalen of ik iets wilde betalen voor iets waar geen complete afspraak over was gemaakt. (Uiteindelijk werd die... Duurde langer dan afgesproken, andere kleur terug voor hetgeen wat is gemaakt. Bij het ophalen of ik iets wilde betalen voor iets waar geen complete afspraak over was gemaakt. (Uiteindelijk werd die rekening niet gegeven)

Heel erg professioneel

Goede service met leen auto, mar minder tevreden over de controle. Ik moest terugkomen omdat de eindcontroleur niet adequaat heeft gekeken.

Klantvriendelijk en goede service.

Heel klantvriendelijk. Alle afspraken zijn nagekomen.Omdat de onderdelen later geleverd zouden worden werd een leenauto aangeboden.

Met 100% vertouwen laten we onze auto hier achter. De service, vriendelijkheid en deskundigheid maken dat wij nooit hoeven nadenken waar we onze auto laten repareren.
Tot ziens, zeggen we...
Tot ziens, zeggen we altijd als we zeer tevreden met onze perfect herstelde auto weer de deur uit gaan.