Prima opgelost!

Netjes geholpen.

Ben heel tevreden , de reparatie is netjes uitgevoerd .

Mijn auto had een regen van dakpannen te verduren gekregen, en zag er daardoor gehavend uit. Ik heb hem terug gekregen alsof hij nieuw is. Prachtig! Wat ik ook zeer op prijs stelde is dat ze lieten... Mijn auto had een regen van dakpannen te verduren gekregen, en zag er daardoor gehavend uit. Ik heb hem terug gekregen alsof hij nieuw is. Prachtig! Wat ik ook zeer op prijs stelde is dat ze lieten zien, aan de hand van foto's, wat er allemaal aan gedaan was. Interessant! En de service van de heren was uitstekend.

Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Door het meekijken op het scherm wordt de schade en de aanpak daarvan goed duidelijk.
Directe afstemming met de verzekeraar maakt het gemakkelijk. Zeer...
Directe afstemming met de verzekeraar maakt het gemakkelijk. Zeer tevreden!

Prima service! Door mijn verzekering bij firma Roos terecht gekomen. Auto na mijn reparatie netjes gewassen en gezogen. En verrast door een doosje pepermuntjes in mijn auto. Zo attent!

Erg vriendelijke en snelle service. Konden de auto meteen brengen. ze hebben de schade super hersteld. Bij ophalen van de auto was deze gewassen en van binnen schoongemaakt. Echt super klantgericht.... Erg vriendelijke en snelle service. Konden de auto meteen brengen. ze hebben de schade super hersteld. Bij ophalen van de auto was deze gewassen en van binnen schoongemaakt. Echt super klantgericht. Na afhandeling een rapportage ontvangen hoe de schade is hersteld.

Ontzettend dankbaar voor de perfecte afhandeling door Ruud Stam van schadebedrijf Roos. Eerste keer schade aan de auto en hij heeft ons duidelijk een plan van aanpak uitgelegd. De schade aan de auto... Ontzettend dankbaar voor de perfecte afhandeling door Ruud Stam van schadebedrijf Roos. Eerste keer schade aan de auto en hij heeft ons duidelijk een plan van aanpak uitgelegd. De schade aan de auto is hersteld en ziet er nu mooier uit dan voor de schade.