Auto is tot volle tevredenheid herstelt en zelfs volledig gereinigd.
Geweldig en weer fijn geholpen, en de schade keurig hersteld.
Zeer tevreden goede service aardig personeel en uitgebreide presentatie van de herstelde schade.
Ben heel tevreden over het te woord staan en de behandeling van mijn vragen. Verder is de schade prima hersteld en de auto weer als nieuw afgeleverd. Top.
Mijn auto met een hoge mate van accuratesse hersteld! Snel en goed! Zeer tevreden!
Ik kom hier al jaren voor mijn auto. Nu ik in Haarlem woon laat ik mijn auto hier nog steeds herstellen. Super service en heel vriendelijk.
Vriendelijk en professioneel geholpen!
Mijn algemene ervaring met Autoschade Herstel Alderliesten is absoluut fantastisch! Vanaf het moment dat ik contact opnam, werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De medewerkers zijn uiterst...Mijn algemene ervaring met Autoschade Herstel Alderliesten is absoluut fantastisch! Vanaf het moment dat ik contact opnam, werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De medewerkers zijn uiterst deskundig en wisten precies wat er gedaan moest worden om mijn auto weer in perfecte staat te krijgen. De reparaties werden vakkundig uitgevoerd, en ik was onder de indruk van de aandacht voor detail. Ik zou Autoschade Herstel Alderliesten zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte schadehersteller.
Goede ervaringen met dit schadeherstel bedrijf
Prima bedrijf, wel lange wachttijd. Maar dat schijnt normaal te zijn in deze branche.