Zeer tevreden over dit bedrijf. Enorme schade aan de voorkant van m’n bus, op het randje van total-loss maar na reparatie letterlijk niks meer van te zien. Verder al die tijd ook nog...Zeer tevreden over dit bedrijf. Enorme schade aan de voorkant van m’n bus, op het randje van total-loss maar na reparatie letterlijk niks meer van te zien. Verder al die tijd ook nog vervangend vervoer gehad, de eerste week hebben ze zelfs speciaal een busje gehuurd omdat hun eigen bus al in gebruik was. Topservice.
Vriendelijke mensen, goede uitleg en zeer goede service.
Prima verzorgd
Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren.Fijn dat er gebruik gemaakt kan worden van een leenauto. Erg prettig dat men het reparatieproces na afloop liet zien. Schade was perfect...Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren.Fijn dat er gebruik gemaakt kan worden van een leenauto. Erg prettig dat men het reparatieproces na afloop liet zien. Schade was perfect hersteld.
Top bedrijf zeer vriendelijk komen hun afspraken na leveren goed werk zeer tevreden ben ik er mee
Je wordt er vriendelijk geholpen. Er wordt een prima uitleg gegeven hoe de schade hersteld wordt. Alles is terug te zien via fotomateriaal op een beeld scherm ,stap voor stap..Je wordt er vriendelijk geholpen. Er wordt een prima uitleg gegeven hoe de schade hersteld wordt. Alles is terug te zien via fotomateriaal op een beeld scherm ,stap voor stap.. Niet onbelangrijk je krijgt vervangend vervoer.
Prima info en kontakt , doordat een onderdeel foutief is geleverd heeft de reparatie wat langer geduurd . Geen probleem aangezien ik een leenauto ter beschikking had. Fraai overzicht...Prima info en kontakt , doordat een onderdeel foutief is geleverd heeft de reparatie wat langer geduurd . Geen probleem aangezien ik een leenauto ter beschikking had. Fraai overzicht (foto's) gezien van de reparatie.
Prima ontvangst erg vriendelijk en duidelijke uitleg
Goed geholpen en alles zoals afgesproken geregeld
Goed geholpen vriendelijke mensen Wordt goed op de hoogte gehouden Door fotos en telefonisch.