Ik heb een ontzettend fijne ervaring met Van Eeks. Goede communicatie met het verzekeringsbedrijf en staat er echt voor de klant. Mijn auto is keurig gerepareerd en de service is uitmuntend. Helaas...Ik heb een ontzettend fijne ervaring met Van Eeks. Goede communicatie met het verzekeringsbedrijf en staat er echt voor de klant. Mijn auto is keurig gerepareerd en de service is uitmuntend. Helaas elkaar moeten ontmoeten door een ongeluk, maar aan mij een apk- en alle overige zaken klant er bij!
Zeer goed geholpen met het vervangen van mijn voorruit en ook veel werk gestopt in het zoeken voor weer de originele lijsten. Super tevreden met alles wat ze gedaan hebben. Daarom verdienen ze...Zeer goed geholpen met het vervangen van mijn voorruit en ook veel werk gestopt in het zoeken voor weer de originele lijsten. Super tevreden met alles wat ze gedaan hebben. Daarom verdienen ze ook een dikke tien van mij.
Auto netjes hersteld van de hagelschade. Ook nog gewassen en schoongemaakt. Zeer tevreden klant.
Professioneel bedrijf.
Dikke pluim
Top uitermate te spreken over de gedane werkzaamheden.