Snel, adequaat en naar volle tevredenheid geholpen.

Mijn eerste ervaring van WIBU Den Haag was goed.

Goede service en prettig en vriendelijk personeel

Prettige ontvangst en opname schade aan auto. Afspraak op relatief korte termijn voor schadeherstel. Telefonisch gemeld dat de auto hersteld was. Bij ophalen wederom een zeer vriendelijke... Prettige ontvangst en opname schade aan auto. Afspraak op relatief korte termijn voor schadeherstel. Telefonisch gemeld dat de auto hersteld was. Bij ophalen wederom een zeer vriendelijke behandeling ervaren en een professioneel herstelde auto in ontvangst genomen, die keurig schoongemaakt en gewassen was.

Vakkundige reparatie

Mijn ervaring is dat de auto altijd netjes gerepareerd worden

Ik ben snel en prima geholpen. Vriendelijk personeel, tevreden over de afhandeling.

Heel te vreden.

Mijn algemene ervaring met Autoschade Herstel WIBU-Den Haag is uitstekend. Het begon op 31 januari jl. met het telefonisch onderhoud met een zeer vriendelijke mevrouw en ik kon direct langskomen.... Mijn algemene ervaring met Autoschade Herstel WIBU-Den Haag is uitstekend. Het begon op 31 januari jl. met het telefonisch onderhoud met een zeer vriendelijke mevrouw en ik kon direct langskomen. Binnen een kwartiertje was ik bij het bedrijf. Met dezelfde mevrouw is eer naar de schade gekeken en er is onmiddellijk een afspraak tot reparatie gemaakt voor woensdag 9 februari. Een leenauto zou dan klaarstaan. Ik zou mijn auto 2 dagen kwijt zijn. Op donderdag 10 februari ben ik gebeld en ik kreeg te horen dat mijn auto om 15.00 uur klaar zou staan. De leenauto afgetankt en vervolgens naar WIBU om mijn auto op te halen. De schade was keurig en onzichtbaar hersteld, de auto is gewassen en gestofzuigd en zag er pikobello uit. Grote klasse.