Top ervaring, snel en vakkundig geholpen. resultaat was helemaal volgens verwachting
Heel goed. Pluspunt : Denken in mogelijkheden ipv Onmogelijkheden.
Zeer snelle opvolging. Duidelijk rapport over uitgevoerde werkzaamheden. Goede leen auto en goede communicatie over voortgang van de werkzaamheden.
Wat ziet mijn auto er weer top uit. Wat een vakwerk.
Professioneel, houden zich aan de afspraken, makkelijke en fijne communicatie. Doen graag een stapje extra voor de klant. Ben al vele jaren een zeer tevreden klant.
Zeer tevreden
Prima ervaring
Goede service. Er zijn ook wat andere plekje weggewerkt. Alleen jammer dat niet duidelijk was wanneer de auto gereed was en daardoor een keer extra gereden moest worden.
Bij mijn eerste bezoek kreeg ik meteen een goed gevoel over dit bedrijf. Een kijkje in de werkplaats bevestigde dit ook. Reparatie is perfect gedaan en in de gestelde tijd. Kleur verschil met...Bij mijn eerste bezoek kreeg ik meteen een goed gevoel over dit bedrijf. Een kijkje in de werkplaats bevestigde dit ook. Reparatie is perfect gedaan en in de gestelde tijd. Kleur verschil met het bestaande is nihil.
Ik heb een zeer prettige ervaring met Autoschade Roos.