Wij zijn weer zeer tevreden met het herstel van de schade aan onze auto. Het contact met Wibu is erg prettig en duidelijk, zowel telefonisch of op locatie erg klantvriendelijk. Onze auto...Wij zijn weer zeer tevreden met het herstel van de schade aan onze auto. Het contact met Wibu is erg prettig en duidelijk, zowel telefonisch of op locatie erg klantvriendelijk. Onze auto was nadien gewassen, gestofzuigd, ruitenvloeistof gevuld en dat vonden wij top service. Dank en ga zo door!!
Mooi schadeherstelwerk en een mindere planning
Nette en correcte behandeling.
Goed, tevreden
Keurig bedrijf, levert goed werk en komt afspraken na.
Zeer klantvriendelijk en professioneel
Bijzonder vriendelijk schadeherstelbedrijf. Schade aan mijn dodge is perfect gerepareerd. Schadeherstel moors heeft het hele afhandelingstraject met de verzekering overgenomen. Hierdoor kon ik...Bijzonder vriendelijk schadeherstelbedrijf. Schade aan mijn dodge is perfect gerepareerd. Schadeherstel moors heeft het hele afhandelingstraject met de verzekering overgenomen. Hierdoor kon ik blijven ondernemen en hoefde ik niet om te kijken naar de schadeafhandeling.
Wij zijn erg tevreden over de service van dit bedrijf. Mijn auto is in twee weken na het ongeval al gemaakt. Ondanks dat het druk was en de vakantie periode al was begonnen. Erg fijn!
De schade aan mijn VW Camper is keurig hersteld. Ben keurig en naar álle tevredenheid geholpen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Klantvriendelijk en tevreden over de verrichte werkzaamheden.