Professioneel bedrijf dat duidelijk communiceert . Schade netjes gerepareerd, kortom tevreden. Wat ik miste is een rondje rond de auto na ophalen, even korte uitleg wat er is gedaan. Kleine...Professioneel bedrijf dat duidelijk communiceert . Schade netjes gerepareerd, kortom tevreden. Wat ik miste is een rondje rond de auto na ophalen, even korte uitleg wat er is gedaan. Kleine verbeterpunt, grote winst voor de klant
Zeer tevreden kijken wij terug op de geleverde service, schadeherstel auto en het contact met het bedrijf WIBU - Den Haag. Voor de tweede maal jullie nodig gehad en resultaat weer prima!
Ze hadden het heel erg druk mochten toch komen we werden perfect geholpen . Ze gingen gelijk voor een leen wagen zorgen en de reparatie is perfect uitgevoerd en snel ga daar zeker terug
Prettig contact met het personeel. Werkzaamheden prima uitgevoerd. Kortom een tevreden klant
Hele fijne ervaring, vakkundig personeel en snel en adequaat geholpen. Toen ik mijn auto kwam halen na het herstel na een aanrijding was deze ook gewassen en van binnen schoongemaakt. Nog nooit...Hele fijne ervaring, vakkundig personeel en snel en adequaat geholpen. Toen ik mijn auto kwam halen na het herstel na een aanrijding was deze ook gewassen en van binnen schoongemaakt. Nog nooit meegemaakt, super service!
Goeden service
Uiterst tevreden. komt afspraken en prijsopgaaf na.
Prima geholpen door klantvriendelijke mensen die begrijpen dat je al genoeg ellende met de opgelopen schade hebt. Ik kreeg direct het gevoel ‘ontzorgd’ te worden.