Zeer positief. Vriendelijk ontvangen, degelijk (gelijkwaardig) vervangend vervoer, en vooraf duidelijkheid over welke werkzaamheden uitgevoerd zouden worden. Ook was m'n auto niet...Zeer positief. Vriendelijk ontvangen, degelijk (gelijkwaardig) vervangend vervoer, en vooraf duidelijkheid over welke werkzaamheden uitgevoerd zouden worden. Ook was m'n auto niet enkel gewassen, ook de binnenkant was zeer goed schoongemaakt en gepoetst (vingers op schermen en ramen verwijderd).
Daarnaast heb ik in het weekend en avonduren reacties op vragen mogen ontvangen, waar ik erg blij mee ben (schade was zaterdagmiddag laat ontstaan, waardoor ik niet tijdens standaard tijden met vragen zat)
Zeer goed. Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en top service. De reparatie is heel netjes gedaan en we kregen een voor ons (grote) gezin prima leenauto.
Snelle professionele schade herstel bedrijf
Uitermate vriendelijk klantgericht personeel en zeer vakbekwaam.
Heel goed ze hebben alles keurig geregeld voor mij
Klantvriendelijk, goed geregeld, uitstekend werk geleverd.
Zeer tevreden met de service, mijn schade is binnen een dag hersteld en er werd actief mee gedacht over de eventuele mogelijkheden omdat ik op vakantie ging. Auto werd ook nog netjes gewassen...Zeer tevreden met de service, mijn schade is binnen een dag hersteld en er werd actief mee gedacht over de eventuele mogelijkheden omdat ik op vakantie ging. Auto werd ook nog netjes gewassen (binnen en buitenkant).
Zeer goede uitleg hoe de schade aan de auto te herstellen was. Daarbij de goede zorg met de verzekering.
Is klant vriendelijk en regelt het hele schade gebeuren af met de verzekering.Krijgt een leenauto mee voor de duur van schade herstel. Goede service.