Netjes en goed te woord gestaan Snelle behandeling voor inplannen voor reparatie. Reparatie correct uitgevoerd. Alles via de verzekering afgehandeld.
Correcte afspraak en goede kwaliteit geleverd .
Uitstekend geregeld! Open, heldere en snelle communicatie. Nemen het gehele proces uit handen en dat wat er dan nog wel overblijft om zelf regelen of af stemmen leggen ze uitstekend uit
Het contact met Roos Autoschadeherstel is prima verlopen. Rob heeft mij keurig op de hoogte gehouden van het hele traject. Bij aflevering zag de auto er weer picobello uit. Jammer dat...Het contact met Roos Autoschadeherstel is prima verlopen. Rob heeft mij keurig op de hoogte gehouden van het hele traject. Bij aflevering zag de auto er weer picobello uit. Jammer dat het "M" embleem vergeten was op het spatbord te plakken, maar dat werd alsnog razendsnel en vakkundig hersteld. Misschien een kleine tip: als schadehersteller zou ik nooit benoemen dat de auto in kwestie al wat ouder is. Komt een beetje belerend over. De auto in kwestie is 6 jaar oud en verkeert praktisch in nieuwstaat. Zeker voor de eigenaar.... Maar in z'n algemeenheid kan ik stellen dat ik zeer tevreden ben over de dienstverlening van Roos Autoschadeherstel.