Snelle reactie na melding bij de verzekering. Schadeherstel correct , binnen de afgesproken tijd. Schade "onzichtbaar" hersteld.

Ik werd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Op de afgesproken dag stond de beloofde leen auto klaar. Na 3 dagen telefoon dat mijn auto weer gerepareerd was. Het zag er heel mooi uit. Tevens... Ik werd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Op de afgesproken dag stond de beloofde leen auto klaar. Na 3 dagen telefoon dat mijn auto weer gerepareerd was. Het zag er heel mooi uit. Tevens was mijn auto van binnen en buiten gewassen. Dat was een aangename verrassing. Ik ben super tevreden over alles. Heel veel dank en zal jullie zeker aanbevelen.

Goed adrs voor schade herstel. leverti prima werk. Fijn personeel.

Uitstekend. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Zeer tevreden. Goed geholpen

Mijn ervaring met Van Kalket is positief.
Je wordt goed geholpen en ze komen hun afspraken na.
Vakkundig personeel en de auto ziet er weer spic en span uit.

Kwalitijd staat hoog in het vaandel vakwerk afgeleverd gastvrij ontvangen auto van binnen en buiten schoon opgeleverd een duim voor het bedrijf

Keurig geholpen

Heel erg tevreden op alle vlakken vanaf binnenkomst tot aflevering van de auto. Klasse hoe men hier werkt. Duidelijke calculatie en afspraken die worden nagekomen.
Top kwaliteit met Top...
Top kwaliteit met Top medewerkers, dat is het allerbelangrijkste voor ons / mij.

Vriendelijk, professioneel en zeer goed geholpen. Herstel van schade netjes uitgevoerd. Ook prettig geholpen in de afhandeling met de verzekering.