Ik werd bij de balie vriendelijk en adequaat geholpen. Na het bekijken van de schade de informatie ontvangen hoe e.e.a. verholpen zou worden. Ik vond dat de tijd tussen de melding en de...Ik werd bij de balie vriendelijk en adequaat geholpen. Na het bekijken van de schade de informatie ontvangen hoe e.e.a. verholpen zou worden. Ik vond dat de tijd tussen de melding en de datum van geplande schadeherstel wel wat lang was. Toen ik daags voor de geplande hersteldatum nog een schade kreeg, bleek dit toch samen met de eerste schadeherstelmelding verwerkt te kunnen worden. Hier werd ik dus blij van. Het resultaat vond ik na de gereed melding, voortreffelijk!
Zeer snel geholpen. Zeer klantvriendelijk en de schade uitstekend hersteld. Top bedrijf.
Prima afhandeling. Wachttijd was wel ruim 2 maanden. Maar ik ben tevreden.
Zeer prettig. fijn geholpen en alles duidelijk uitgelegd.
Reparatie goed uitgevoerd, conform afspraak!
Goed, geheel naar tevredenheid.
Men staat altijd voor je klaar en je wordt erg vriendelijk ontvangen. Daarnaast is het heel professioneel, zijn er ruime openingstijden en word er nauwkeurig gewerkt. Kers op de taart was de...Men staat altijd voor je klaar en je wordt erg vriendelijk ontvangen. Daarnaast is het heel professioneel, zijn er ruime openingstijden en word er nauwkeurig gewerkt. Kers op de taart was de gewassen auto, van buiten en van binnen ! Er stond een doosje pepermunt op de armsteun voor mij klaar. Dus van begin tot eind klopte alles
Goede ervaring met Beerten autoschade. Ontvangst was prima. Ze nemen de tijd om alles uit teleggen. Vriendelijk personeel. Ervaren personeel. Leen auto stond klaar op...Goede ervaring met Beerten autoschade. Ontvangst was prima. Ze nemen de tijd om alles uit teleggen. Vriendelijk personeel. Ervaren personeel. Leen auto stond klaar op de afgesproken tijd. Netjes een appje dat mijn eigen auto weer gereed stond. AL met al prima bedrijf.