Snelle en perfecte en persoonlijke afhandeling van de schade.
Ik heb Autoschade Herstel als een professioneel bedrijf ervaren en ben tevreden over het herstel van mijn auto die bovendien ook nog in de wasstraat was schoongemaakt. Zij vonden bij het...Ik heb Autoschade Herstel als een professioneel bedrijf ervaren en ben tevreden over het herstel van mijn auto die bovendien ook nog in de wasstraat was schoongemaakt. Zij vonden bij het inleren van mijn computer ook nog een motorische storing die zij hebben gereset en geadviseerd contact met de dealer op te nemen...complimenten.
Goed geholpen en schade Goed hersteld. Vriendelijke medewerkers. Zal er altijd naar toe gaan.
Zowel na de aanrijding ,voor de reparatie als na het schade herstel perfect geholpen door Danie de schade-expert .en een zowel van binnen en de buiten kant schoon gemaakt waardoor deze er weer als...Zowel na de aanrijding ,voor de reparatie als na het schade herstel perfect geholpen door Danie de schade-expert .en een zowel van binnen en de buiten kant schoon gemaakt waardoor deze er weer als nieuw uitzag