Hele goede ervaring. Professionele expertise en eerlijke, heldere communicatie
Ik ben vanaf het eerste telefonische gesprek tot aan de oplevering helemaal tevreden over Hacom Nijkerk. Alle afspraken die gemaakt waren, zo gebeurde het ook.
Goed, snel en professioneel geholpen.
Prettig
De algemene indruk is prima. Goede ontvangst en nette afwikkeling. Echter over het eindresultaat van de reparatie ben ik niet helemaal tevreden. Het resultaat is zeker geen 100%. Dit werd ook...De algemene indruk is prima. Goede ontvangst en nette afwikkeling. Echter over het eindresultaat van de reparatie ben ik niet helemaal tevreden. Het resultaat is zeker geen 100%. Dit werd ook aangegeven bij de ontvangst, maar ik moest wel het volledige afgesproken bedrag betalen.
Je word meegenomen in het proces en ook laten ze uitgebreid zien wat ze gaan doen.
Ik heb een auto die 14 jaar is ik heb daar een paar keer schade mee gehad. Dat is altijd naar volle tevredenheid gedaan,ik krijg van de verzekering Unive ook wel een andere schade werkplaats...Ik heb een auto die 14 jaar is ik heb daar een paar keer schade mee gehad. Dat is altijd naar volle tevredenheid gedaan,ik krijg van de verzekering Unive ook wel een andere schade werkplaats toegewezen, maar ik vraag altijd of ik naar Hacom toe mag omdat daar alles naar mijn zin gaat.