Ik kwam met een flinke autoschade. Werd bij Kraan in Doorn, uitstekend en zeer vriendelijk te woord gestaan. En kreeg een uitstekend advies. Kreeg een prima vervangende auto mee. Werd steeds goed...Ik kwam met een flinke autoschade. Werd bij Kraan in Doorn, uitstekend en zeer vriendelijk te woord gestaan. En kreeg een uitstekend advies. Kreeg een prima vervangende auto mee. Werd steeds goed geïnformeerd over de stand van zaken. Mijn resultaat was werkelijk verblindend een glimmende schone auto. Ik adviseer iedereen met auto schade om contact op te nemen met Autoschade Herstel Kraan in Doorn. Ze zijn zeer deskundig en advies vragen kan altijd. Je krijgt er geen spijt van
Zeer goed
Prima Service, goed & mooi hersteld, wissel auto had beter gekunt
Prima service
Heel tevreden
Uitstekend, goede afspraken vooraf gemaakt en duidelijkheid gegeven over de aanpak. Mooi resultaat, strak en juiste kleur. Ook totale schoonmaakbeurt bij aflevering.
Uitstekend!
Een prima ontvangt en af handeling van de schade goed te vrede
Reparatie klasse uitgevoerd! Goede communicatie van het begin af aan en we werden tussendoor steeds op de hoogte gehouden. Perfect!