Wederom heel netjes hersteld, vriendelijke heren met kennis van zaken. Ook in deze tijd haal en breng service en daar waren wij heel blij mee. Top bedrijf is bij iedereen aan te bevelen

Onze is hier prima hersteld. Echt heel netjes geworden.

Prima gedaan zeer tevreden.

Van Eeks heeft onze schades zeer netjes afgehandeld. Zowel het te woord staan als het herstellen van de schades is zeer professioneel gebeurd. Wij zullen hen dus ook van harte aanbevelen om... Van Eeks heeft onze schades zeer netjes afgehandeld. Zowel het te woord staan als het herstellen van de schades is zeer professioneel gebeurd. Wij zullen hen dus ook van harte aanbevelen om eventuele schades aan uw voertuigen te laten herstellen.

Een heel prettige ontvangst ,heel serieuze opname van de schade en een keurige regeling met een leenauto .Ook word je netjes gebeld als je auto gereed is .Ik moetdan ook zeggen niet anders dan lof

Hele goede ervaring met van Eekst, auto is snel en netjes gerepareerd.
De financiele afhandeling werd rechtstreeks door van Eeks met verzekeringsmaatschappij gedaan, ideaal.
Duidelijk...
Hele goede ervaring met van Eekst, auto is snel en netjes gerepareerd.
Duidelijk tekst en uitleg wat er kapot en gerepareerd was.

Prima service, zeer klantvriendelijk en een zeer goed herstel van de schade

Erg positief, vriendelijk personeel!