Goede ontvangst en duidelijke afspraken kunnen maken. Schade is perfect hersteld en auto is netjes uitgezogen en gewassen.
Zeer snelle en accurate aanpak. Zijn zeer deskundig en pakken de zaken goed en snel aan
Ik heb een zeer goede ervaring met Roos nadat ik van achter was aangereden. ik ben daar met mijn auto naar toe gebracht door de sleepdienst en zeer vriendelijk te woord gestaan. Er werd een...Ik heb een zeer goede ervaring met Roos nadat ik van achter was aangereden. ik ben daar met mijn auto naar toe gebracht door de sleepdienst en zeer vriendelijk te woord gestaan. Er werd een noodreparatie aan mijn auto gedaan nadat een medewerker de schade had opgenomen en in beeld had gebracht. dit is vervolgens naar de verzekeringsmaatschappij verstuurd en binnen een week was er toestemming voor reparatie en had ik het geld op mijn rekening.
Uitstekend. Op een zeer professionele manier te woord gestaan en meegenomen in alle stappen in het proces om mijn auto te repareren.
Alleen maar lof! * deskundige ontvangst aan de balie * perfect spuitwerk en reparatie * prima leenauto * auto brandschoon weer meegekregen
Zeer snel geholpen, herstel kon zeer snel plaatsvinden. Prima vervangende auto ter beschikking gekregen. Auto keurig hersteld en op tijd een telefoontje gekregen dat ik de auto weer kon ophalen....Zeer snel geholpen, herstel kon zeer snel plaatsvinden. Prima vervangende auto ter beschikking gekregen. Auto keurig hersteld en op tijd een telefoontje gekregen dat ik de auto weer kon ophalen. Vriendelijk en professioneel personeel