Prima geholpen, duidelijkheid en naar verwachting.
Goede service en schade is keurig verholpen.
Uitstekend
Ik ben door de jaren heen al een paar keer bij WIBU geweest voor schadeherstel. Altijd vriendelijk geholpen en perfect herstelde schades. Ik zou niet weten wat ze nog beter kunnen doen en kan WIBU...Ik ben door de jaren heen al een paar keer bij WIBU geweest voor schadeherstel. Altijd vriendelijk geholpen en perfect herstelde schades. Ik zou niet weten wat ze nog beter kunnen doen en kan WIBU dan ook van harte aanbevelen.
Okay
Zeer goed, ze nemen de tijd voor je. Schade wordt prima hersteld.
Goede service, denken met je mee (ook qua kosten)
Prima schadebedrijf die bij de eerste keer dat je binnenkomt bij de opname van de schade, direct het idee geeft dat zij weten waar het over gaat. De gratis leenauto en de gratis gewassen en van...Prima schadebedrijf die bij de eerste keer dat je binnenkomt bij de opname van de schade, direct het idee geeft dat zij weten waar het over gaat. De gratis leenauto en de gratis gewassen en van binnen schoon gemaakte auto, geeft aan dat dit een vakwerk bedrijf is. Voor ons een dikke 10!