Ik heb de laatste jaren2x een schade laten repareren bij Moors. Ik heb bij Moors altijd het gevoel eerlijk en met respect behandeld te worden. De schade wordt snel gemaakt, een leen auto is...Ik heb de laatste jaren2x een schade laten repareren bij Moors. Ik heb bij Moors altijd het gevoel eerlijk en met respect behandeld te worden. De schade wordt snel gemaakt, een leen auto is beschikbaar. De eigen auto wordt geheel gepoetst afgeleverd. Top servies.
Super service! Communicatie, kwaliteit en afspraken nakomen.
Goede service, erg vriendelijk,personeel. Leen auto was wat minder
Prima communicatie en service
Zeer prettig en persoonlijk contact. Leggen alle opties voor, geven advies. En nog belangrijker : ze voeren de opdracht vakkundig en met oog voor detail uit.
Vriendelijk personeel, snel en zeer goed geholpen.
Ervaring is goed, schade netjes afgehandeld. Een bedrijf dat tevens ook positief scoort op het punt van maatscappelijke betrokkenheid bij het sociale leven in het dorp. Dit door financiële en...Ervaring is goed, schade netjes afgehandeld. Een bedrijf dat tevens ook positief scoort op het punt van maatscappelijke betrokkenheid bij het sociale leven in het dorp. Dit door financiële en materiële steun bij evenementen.