Een klantvriendelijk bedrijf , , heel goede uitleg over de te verrichten werkzaamheden voor en achteraf. De schade is uitstekend hersteld met aandacht voor het detail.
Positief. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Denken met je mee en herstellen je auto kundig.
Uitstekend, kan niet anders zeggen
Autoschade Herstel Van Kalker is een familie-bedrijf. En dat merk je in de liefde voor het vak en de klant. Ze zijn super trots op wat ze doen. En met recht! De vakmanschap is uitmuntend, evenals de...Autoschade Herstel Van Kalker is een familie-bedrijf. En dat merk je in de liefde voor het vak en de klant. Ze zijn super trots op wat ze doen. En met recht! De vakmanschap is uitmuntend, evenals de service. Ik voelde me er compleet op mijn gemak en serieus genomen! En was superblij met het resultaat.
Goed en degelijk bedrijf. werken volgens afspraak en er was een leenauto beschikbaar zodat we niet zonder auto zaten terwijl de onze gerepareerd werd.
Zeer goed geholpen
Vriendelijke ontvangst en zeer correcte afhandeling van de schade. Hoewel een schade een vervelende gebeurtenis is, geven ze je het gevoel dat je graag weer terug komt.