Helemaal Top super geholpen nieuwe Porsche van 10 dagen oud werd bij Porsche Amsterdam zeer slecht geholpen belachelijk gewoon Twee telefoontjes met Danny alles opgelost
Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Bij opname van de schade werden een aantal krasjes en door mij (slordig) aangetipte plekjes geconstateerd. Deze zouden als extra service worden bijgewerkt...Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Bij opname van de schade werden een aantal krasjes en door mij (slordig) aangetipte plekjes geconstateerd. Deze zouden als extra service worden bijgewerkt omdat de lak toch al beschikbaar was. Dit is helaas niet gebeurd. Vandaar dat het rapportcijfer lager is dan de aanbeveling.
Klantgericht, vriendelijk, duidelijk. Zijn er voor de klant
Zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de reparaties. Autoschadeherstel Haarlemmermeer houdt van auto’s en dat is te merken!
Geweldig werk geleverd. Het werk zelf aan de schade (auto ziet er top uit na flinke schade!), de pro-actieve communicatie, de vervangende auto en meedenken, alles was op hoog niveau. Ik ben volledig...Geweldig werk geleverd. Het werk zelf aan de schade (auto ziet er top uit na flinke schade!), de pro-actieve communicatie, de vervangende auto en meedenken, alles was op hoog niveau. Ik ben volledig ontzorgt en zou eenieder aanraden.
Wij zijn zeer tevreden over Autoschade Herstel Haarlemmermeer. Na een vervelende schade is alles tip top hersteld. Danny is een uitstekende schademanager met verstand van zaken die alles snel en...Wij zijn zeer tevreden over Autoschade Herstel Haarlemmermeer. Na een vervelende schade is alles tip top hersteld. Danny is een uitstekende schademanager met verstand van zaken die alles snel en goed afhandelt en service hoog in het vaandel heeft staan. Als voorbeeld geef ik onze fietsendrager die onherstelbaar beschadigd was na de aanrijding: hij heeft na overleg met ons een nieuwe besteld geheel naar onze wensen. Deze is samen met onze auto gebruiksklaar afgeleverd.
Zeer vriendelijke en vooral deskundige uitleg over schade en voorgestelde herstelwerkzaamheden. Deze zijn uitstekend uitgevoerd. Ben er zeer tevreden over.
Prima bedrijf, de snelle aanpak en kwalitatief herstel van de schade zijn de belangrijke kenmerken! Ook de communicatie is doeltreffend en efficiënt.
Mijn Ford K is weer in perfecte staat, dankzij de geweldige service van Autoschade Herstel Haarlemmermeer. Ik ben enorm tevreden over hoe ze met me hebben meegedacht en rekening hebben gehouden met...Mijn Ford K is weer in perfecte staat, dankzij de geweldige service van Autoschade Herstel Haarlemmermeer. Ik ben enorm tevreden over hoe ze met me hebben meegedacht en rekening hebben gehouden met mijn wensen. Het team was uiterst behulpzaam en professioneel, en ze hebben ervoor gezorgd dat mijn auto er weer als nieuw uitziet. Ik waardeer de transparante communicatie en de snelle afhandeling van het herstelproces. Ik zou ze zonder aarzeling aan iedereen aanraden!
Zeer vakkundig en klantgericht geholpen. Wordt meegedacht en sevicegericht. Auto werd netjes afgeleverd en ook binnenzijde gereinigd.