Zeer vakkundig en vriendelijk

Prima service en snel geholpen

Uitzonderlijke service, enorm vriendelijke eigenaar en het resultaat: het werk van plaatschade kunstenaars. Door een ongelukkige manoeuvre was mijn bedrijfsbus over een lengte van ruim anderhalve... Uitzonderlijke service, enorm vriendelijke eigenaar en het resultaat: het werk van plaatschade kunstenaars. Door een ongelukkige manoeuvre was mijn bedrijfsbus over een lengte van ruim anderhalve meter behoorlijk beschadigd. De schade is volledig uitgedeukt en geplamuurd en vervolgens keurig in de kleur gespoten, waarbij overgangen tussen het oude en het nieuwe niet waarneembaar zijn. Empathische eigenaar.

Prima, goede service, afspraak is afspraak

Uitstekende service, uiterst klantvriendelijk, schade vakkundig hersteld.

Was het overal maar zo, dat je zo goed ontvangen wordt en dat de chef goed naar je luistert, betreffende de zaak waarvoor je daar komt. Bovendien gaf hij je goed advies betreffende de afwikkeling... Was het overal maar zo, dat je zo goed ontvangen wordt en dat de chef goed naar je luistert, betreffende de zaak waarvoor je daar komt. Bovendien gaf hij je goed advies betreffende de afwikkeling van het financiële gedeelte en de reparatie van mijn auto is prima vlg. afspraak uitgevoerd. Ik kan een ieder dit autoschade bedrijf aanbevelen..

Wij hebben een zeer goede ervaring met hun.Goed advies, klantvriendelijk.

Prima service, je wordt goed geholpen. Auto na reparatie zeer netjes afgeleverd.

Je wordt heel goed te woord gestaan, en vriendelijk benaderd. En heel behulpzaam en duidelijk wat de bedoeling is.