Ik ben heel blij toen ze belden dat mijn auto weer blinkend klaar stond. De schade was onzichtbaar hersteld, de auto is weer als nieuws
Zeer goed
De blikschade werd perfect gerepareerd en de auto spik en span opgeleverd. Zelfs vanbinnen gestofzuigd. Daarbovenop en zeer vriendelijke benadering. 100% aanbevolen!
Ik had een schadegeval, die bij onderling overleg door Sluiter, tussen de andere reparaties behandeld kon worden. Anders zou de reparatie pas na twee maanden plaatst kunnen vinden! Wij waren...Ik had een schadegeval, die bij onderling overleg door Sluiter, tussen de andere reparaties behandeld kon worden. Anders zou de reparatie pas na twee maanden plaatst kunnen vinden! Wij waren superblij dat wij zo snel geholpen zijn. Bij het ophalen van de auto had ik nog een zak apendrop meegenomen als dank, dit werd door de mensen zeer gewaardeerd.
Zeer vriendelijk ontvangen! Ontzettend goed geholpen, flexibel en veel geduld. Ze maken van iets vervelends(schade) toch nog niets positiefs!
Fantastisch snel geholpen. Zeer correct en goede communicatie. Keurig hersteld!!
Klantvriendelijk en tevreden over de verrichte werkzaamheden.
Goed bereikbaar, vriendelijk en kundig.
Kwaliteit en vriendelijkheid en snelheid
Goede (eerste) ervaring met dit bedrijf! Zeer klantvriendelijk en deskundig.