Snel en goed gerepareerd. Duidelijke afspraak en prima service.

Zeer prettig, klantvriendelijk en deskundig

Super vriendelijk, denken in oplossingen. Mooi staaltje werk afgeleverd. Kunst is het

Ik ben heel tevreden!

Vriendelijk geholpen en goede service. Wij zijn zeer tevreden en zouden Autoschade herstel Van Kalker zeker aanraden! Of er zelf weer heen gaan als het weer nodig zou zijn!

Ik ben uitermate tevreden; de ontvangst was bijzonder goed en evenzo de toelichting over de reparatie-procedure. Alles is volgens afspraak uitgevoerd. Dit was ons tweede herstel contact en wij weten... Ik ben uitermate tevreden; de ontvangst was bijzonder goed en evenzo de toelichting over de reparatie-procedure. Alles is volgens afspraak uitgevoerd. Dit was ons tweede herstel contact en wij weten de weg te vinden als er nog eens een vakman aan te pas moet komen. groningen fam leffers

Prettige gesprekken en keurig geholpen.
Goede service.

Ik ben ontzettend tevreden over de service en het vakmanschap! Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering verliep alles soepel. De medewerkers waren vriendelijk, professioneel, en duidelijk in... Ik ben ontzettend tevreden over de service en het vakmanschap! Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering verliep alles soepel. De medewerkers waren vriendelijk, professioneel, en duidelijk in hun communicatie. Ik kreeg vooraf een heldere uitleg over de werkzaamheden en een realistische prijsopgave.

Zowel aan de telefoon als direct bij binnenkomst was het contact erg prettig. De uitleg van de procedure wordt duidelijk uitgelegd en er werd direct een afspraak gepland. Ook na herstel zeer... Zowel aan de telefoon als direct bij binnenkomst was het contact erg prettig. De uitleg van de procedure wordt duidelijk uitgelegd en er werd direct een afspraak gepland. Ook na herstel zeer vriendelijk en niks meer zichtbaar van wat er beschadigd was.
Gewoon TOP !