Vriendelijk en behulpzam personeel goed geïnformeerd over de status van de te kopen auto, tijdens het koop proces bleven we geïnformeerd en kon de auto toch nog op het eind van de dag ophalen.

Cmax

Na dat wij auto Siero een zoeikopdracht hebben gegeven kwamen ze binnen een week met de meest uitgebreide auto voor de beste prijs. gevonden in belgie, en ze hebben alles perfect geregeld.

Renault

Clio

Een perfecte service...
Ik had de pech dat mijn auto die ik in wilde ruilen ter plaatse niet meer wilde starten door een defect..
Toch zijn we eruit gekomen waardoor ik nu heerlijk...
Een perfecte service...
Toch zijn we eruit gekomen waardoor ik nu heerlijk genieten auto in mijn bezit heb...

Oja, de koffie is er heerlijk :-) ....

Echt een aanrader AutoSiero ..

Peugeot

Model:

Een met de klant meedenkend bedrijf die doen wat ze zeggen. Leveren auto compleet, netjes en snel af voor een scherpe prijs.

Renault

Laguna

Afspraken zijn goed nagekomen, een onderdeel dat er niet was is nog voor afleveren van de auto geregeld. Het is een prima bedrijf. Aardige medewerkers, prima geholpen aan een nieuwe auto.

Volvo

V50

Wij zijn zeer positief, we zijn goed ontvangen en ze hebben ons goed geholpen.
Ps de koffie is ook erg lekker

Mondeo

VW

Touran

Prima autobedrijf, erg vriendelijk geholpen, hebben verstand van zaken.
Afspraken worden nagekomen. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding.

Toyota

Avensis

Prima service duidelijk en eerlijk, denkt mee.

Seat

Altea XL

Ik werd vriendelijk en correct geholpen. Ook de nazorg na aflevering werd door mij ervaren als betrokken en rechtvaardig. Auto Siero doet echt moeite voor je.

Smax