Goede ervaring, nemen de tijd voor je, persoonlijk, professioneel, klantvriendelijk en duidelijk. En goede koffie!

Volvo

V50

We kregen een warm welkom toen wij auto Sierro in Kraggenburg aankwamen. Zijn vriendelijk en correct behandeld. De koffie was warm.
De bereidwilligeheid om in meerdere auto's proef te rijden...
De bereidwilligeheid om in meerdere auto's proef te rijden was MEGA!!
Voor ons een autobedrijf die een dikke 10 verdiend!!

Renault

Megane

Ik ben erg tevreden met de service van auto Siero. ik was op zoek naar een zwarte mini cooper. ik heb bij Frank Siero een zoekopdracht uitgezet en kreeg naar enkele dagen al bericht! het duurde... Ik ben erg tevreden met de service van auto Siero. ik was op zoek naar een zwarte mini cooper. ik heb bij Frank Siero een zoekopdracht uitgezet en kreeg naar enkele dagen al bericht! het duurde eventjes voordat de auto binnen was maar het wachten werd dubbel en dwars beloond. Een splinternieuw ogende Mini cooper S Works, zwart, leren bekleding; prachtig! ik kreeg een goede prijs voor mijn inruilauto dus ik ben helemaal blij! ik kan er weer een aantal KM's tegenaan!

Mini

Cooper

Prima bedrijf met een ruime keus aan auto`s. Vriendelijk geholpen door een jonge man die professioneel overkwam en goed luisterde naar mijn eisen. Uiteindelijk 2 proefritten gemaakt en overgegaan... Prima bedrijf met een ruime keus aan auto`s. Vriendelijk geholpen door een jonge man die professioneel overkwam en goed luisterde naar mijn eisen. Uiteindelijk 2 proefritten gemaakt en overgegaan tot koop. Keurig afgeleverd zoals afspraak dus dik tevreden met mijn aankoop!

Mini

Cooper S

Keurige garage prima service uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Niets is hun teveel

Renault

Laguna

Inmiddels tweede auto daar gekocht , je word netjes behandeld, afspraken worden nagekomen en de auto word netjes afgeleverd.

Volkswagen

Passat

Zeer goede en snelle service. Prettige medewerkers. Uiteindelijk trok Willem me over de streep. Het is een goede keus geweest.

Citroën

C6

Wij kopen onze auto's alijd bij Auto Siero.
Worden altijd netjes geholpen en het personeel is zeer vriendelijk.
Wij rijden altijd nette auto's voor een betaalbare prijs.

Audi

A4

Klantvriendelijk, info duidelijk, afspraken ok.

Land Rover

Range Rover Sport

Mijn ervaring met dit bedrijf is buitengewoon prettig. Altijd een warme ontvangst. Daarnaast is er bijzonder veel keus in auto's die er altijd bijstaan om door een ringetje te halen. De service is... Mijn ervaring met dit bedrijf is buitengewoon prettig. Altijd een warme ontvangst. Daarnaast is er bijzonder veel keus in auto's die er altijd bijstaan om door een ringetje te halen. De service is geweldig. Het bedrijf ziet er gelikt uit met zijn frisse kleuren en schoon sanitair.

Volvo

V60