Een leuk en goed famillie bedrijf. Laatst een 2de hands audi gekocht en na een week belde ze of mijn auto beviel. Zeer klantvriendelijk !!! Kan iedereen aanraden om daar eens een kijkje te nemen. Ik... Een leuk en goed famillie bedrijf. Laatst een 2de hands audi gekocht en na een week belde ze of mijn auto beviel. Zeer klantvriendelijk !!! Kan iedereen aanraden om daar eens een kijkje te nemen. Ik kom zelf uit Amstelveen maar het is de moeite waard geweest om helemaal naar Kraggenburg te rijden al is het alleen maar voor de koffie.
Jacco vd Plas

Audi

A4

Ik was opzoek naar een Audi a3. Deze hadden ze staan. Ik kon gelijk een proefrit maken .na een lange proefrit heb ik besloten om de a3 te kopen.had op internet al gezocht naar een vergelijkbare... Ik was opzoek naar een Audi a3. Deze hadden ze staan. Ik kon gelijk een proefrit maken .na een lange proefrit heb ik besloten om de a3 te kopen.had op internet al gezocht naar een vergelijkbare Audi . maar deze prijs km verhouding kon ik nergens vinden. Kon de auto zeer snel ophalen .nadat deze rijklaar werd gemaakt. Ik heb mijn fiat punto erop ingeruild en kreeg er een mooi bedrag voor.
Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk zowel aan de telefoon als aan de Balie, na 2 week werd ik opgebeld of alles nog naar wens was .en dat ben ik .

Audi

A3

I.v.m. afstand eerst via app contact steeds snelle reactie. Op afgesproken tijdstip proefrit stond auto keurig klaar. Ook op dat van ophalen was dit het geval en alle afspraken voor aanpassingen... I.v.m. afstand eerst via app contact steeds snelle reactie. Op afgesproken tijdstip proefrit stond auto keurig klaar. Ook op dat van ophalen was dit het geval en alle afspraken voor aanpassingen zijn keurig nagekomen. Roy Sierro communiceert op een zakelijke, duidelijke prettige manier. Als de ervaringen zo goed blijven kom ik zeker terug.

Volvo

V50

Renault

Clio

De reden dat ik daar de auto heb aangeschaft is voornamelijk dat er veel kennis was op het gebied van auto's. Niet alleen op gebied van verkopen auto, maar ook technisch veel kennis. Prijs -... De reden dat ik daar de auto heb aangeschaft is voornamelijk dat er veel kennis was op het gebied van auto's. Niet alleen op gebied van verkopen auto, maar ook technisch veel kennis. Prijs - kwaliteit verhouding is erg goed. Dienstverlening was goed, fijne mensen lopen/werken bij Siero.

Volvo

V60

VolVo

v60

Auto Siero heeft een snelle en correcte manier van communiceren en is zijn afspraken nagekomen.
Ik ben erg tevreden over de aflevering.
Ik heb een mooie auto gekocht met een prima...
Ik ben erg tevreden over de aflevering.
Ik heb een mooie auto gekocht met een prima kilometerstand. Als ik weer een nieuwe auto wil kopen ga ik eerst weer bij Auto Siero langs.

Renault

Scenic

Zeer goed autobedrijf, er was een probleem met de achterruit verwarming, maar dit wordt gelijk opgelost en gerepareerd.
alle gemaakte afspraken worden nagekomen.
Goede verkoopprijs van...
alle gemaakte afspraken worden nagekomen.
Goede verkoopprijs van de Alfa Romeo die wij gekocht hebben.
Roy heeft ons zeer goed en klantvriendelijk geholpen.
Andere autobedrijven kunnen hier een goed voorbeeld aannemen.

Alfa

Giulietta

In een woord SUPER. Deze ervaring komt door de rechtdoor zee behandeling van de mannen van auto Siero. Eerlijke auto's en eerlijke handel. Wij zijn daar super geholpen met de koop van een mooie... In een woord SUPER. Deze ervaring komt door de rechtdoor zee behandeling van de mannen van auto Siero. Eerlijke auto's en eerlijke handel. Wij zijn daar super geholpen met de koop van een mooie auto. Thnx en tot de volgende auto, want die komt wat mij betreft ook weer hier vandaan!

Vw

Passat

Goed. Duidelijke en eerlijke communicatie. Doet wat men belooft.

BMW

520D