Erg leuke ervaring om bij Siero een auto te kopen. Goed advies zonder flauwekulverhalen of drammerigheid. En wat een geduld! Gedurende 2,5 maanden is onze wensenlijst telkens gegroeid en hebben ze... Erg leuke ervaring om bij Siero een auto te kopen. Goed advies zonder flauwekulverhalen of drammerigheid. En wat een geduld! Gedurende 2,5 maanden is onze wensenlijst telkens gegroeid en hebben ze daar een passende auto bij gezocht. En gevonden! Het ding is niet eens in de advertenties terechtgekomen. Da's nog eens een persoonlijke benadering. De honden (de echte) hebben ook erg hun best gedaan. Ook heel tevreden over de prijs. Je doet jezelf echt tekort als je niet bij Siero langs gaat.

Peugeot

Model:

Zakelijk en correct, geen klachten

Mini

Cooper D

Auto Siero is een prettig en betrouwbaar bedrijf, uiterst klantvriendelijk en zeer goede service.

Renault

Clio

Behulpzame werknemers. Dit is nu de tweede auto die ik daar gekocht heb. Wat ik minder vond was dat mijn nieuwe auto niet op de afgesproken tijd klaar stond, hier werd een beetje lacherig over... Behulpzame werknemers. Dit is nu de tweede auto die ik daar gekocht heb. Wat ik minder vond was dat mijn nieuwe auto niet op de afgesproken tijd klaar stond, hier werd een beetje lacherig over gedaan. Dat vond ik niet zo netjes. Ook kregen we na een anoniem ingevulde review een telefoontje van de garage. Ze waren het niet eens met wat wij hadden ingevuld, fijn zo'n anonieme review. Verder wacht ik nog op winterbanden maar daar hebben we afspraken over gemaakt. Over het algemeen zijn wij wel tevreden.

Focus

Je wordt prettig geholpen goed voor gelicht en er wordt uitgebreid op de mogelijkheden gelet

CitroËN

c3

Bij Siero een niet alledaagse auto gekocht (Mercedes SLK van 1998 met onderhoudshistorie) die ze via inruil hadden verkregen en voor een bedrijf een zeker 'verkooprisico' met zich meebrengt. Deze... Bij Siero een niet alledaagse auto gekocht (Mercedes SLK van 1998 met onderhoudshistorie) die ze via inruil hadden verkregen en voor een bedrijf een zeker 'verkooprisico' met zich meebrengt. Deze auto vertelde men werd na grondige inspectie en opnieuw spuiten van achterscherm en middenconsole de moeite waard bevonden in eigen beheer te verkopen aan 'een liefhebber'. Zeer tevreden met de klantvriendelijkheid en service tot nu toe; aanvullende vragen worden snel beantwoord en serieus genomen: Het vario-dak sluit niet altijd zonder hapering en Siero heeft aangeboden dat ik bij aanhoudende klachten mij bij een 'specialist' kan melden en op hun kosten eventuele problemen kan laten verhelpen.

Mercedes

SLK230

Erg goede ervaring met dit bedrijf. Geen vraag was teveel en alle vragen zijn kundig beantwoord door het personeel. Bij de aflevering waren alle afspraken keurig nagekomen, geen verrassingen achteraf.

Galaxy

Auto Siero is deskundig en klantvriendelijk. Ze hebben mijn zoekopdracht perfect uitgevoerd. Zelfs een specialist naar Duitsland gestuurd om de auto te keuren. Communiceren helder en duidelijk. Top... Auto Siero is deskundig en klantvriendelijk. Ze hebben mijn zoekopdracht perfect uitgevoerd. Zelfs een specialist naar Duitsland gestuurd om de auto te keuren. Communiceren helder en duidelijk. Top bedrijf!!!

Landrover

Defender

Het is prima gegaan en je word goed en op een goede manier geholpen.

VW

Golf

Fijn bedrijf we konden zelfs op zondag terecht om een auto te bekijken en we hadden hem in 4 dagen echt super

Focus