Naar aanleiding van goede verhalen over dit autobedrijf ben ik een aantal jaar geleden voor de aanschaf van mijn eerste auto bij Siero terecht gekomen. Inmiddels ben ik 3 auto's verder en nog steeds... Naar aanleiding van goede verhalen over dit autobedrijf ben ik een aantal jaar geleden voor de aanschaf van mijn eerste auto bij Siero terecht gekomen. Inmiddels ben ik 3 auto's verder en nog steeds onwijs tevreden! Top service, nette, betrouwbare en jonge auto's voor een keurige prijs! De sfeer bij Auto Siero is ongedwongen doch professioneel.
Ik ben fan!

Mazda

RX8

Na de eerste fijne 1000 kilometer in mijn "nieuwe" auto kan ik melden:
Boven verwachting net bedrijf. (niet verwacht in Kraggenburg)
Zeer betrokken en vriendelijk familie bedrijf. Na de eerste fijne 1000 kilometer in mijn "nieuwe" auto kan ik melden:
Boven verwachting net bedrijf. (niet verwacht in Kraggenburg)
Zeer betrokken en vriendelijk familie bedrijf.
Na een korte proefrit tot een deal gekomen. waarna een afleverdatum bepaalt werd.
Tijdens het gesprek zijn alle afspraken netjes op papier gezet en uitgevoerd.
Zeker een aanrader om te gaan kijken.

Jaguar

Xtype

Prima service, vriendelijk en duidelijk advies en makkelijke communicatie!

Audi

A4

Netjes en correct

Opel

Astra

What you see is what you get: eerlijk en to the point. Je wordt als klant serieus genomen en krijgt zowel tijdens als na de sale voldoende aandacht. Fijn!

Vw

Beetle

Renault

Clio

Wij hebben voor het eerst een auto gekocht bij dit bedrijf. Wij zijn zeer tevreden. Goede en snelle service.

Volvo

V60

Vlot geholpen, snel ter zaken. Prima afgehandeld

Mini

Clubman

Vlot en correct.

Citroën

C1

Ik was op zoek naar een Volvo V60. Deze had Auto Siero op internet staan. Toen ik belde bleek deze zo goed als verkocht. Maar Siero melde mij direct dat ik wel langs kon komen omdat er net een... Ik was op zoek naar een Volvo V60. Deze had Auto Siero op internet staan. Toen ik belde bleek deze zo goed als verkocht. Maar Siero melde mij direct dat ik wel langs kon komen omdat er net een aantal V60's waren binnengekomen. Verkoper heeft goede kennis van verschillende auto's. Duidelijk advies en goede afspraken. Goed (snel) wisselend aanbod van auto's.

Volvo

V60