Onze ervaring is, dat wij altijd op een prettige manier worden ontvangen. Maar daar naast ook op een zeer deskundige wijze worden geadviseerd. Dit maakt dat de keuze voor een andere auto,... Onze ervaring is, dat wij altijd op een prettige manier worden ontvangen. Maar daar naast ook op een zeer deskundige wijze worden geadviseerd. Dit maakt dat de keuze voor een andere auto, zorgvuldig wordt genomen.

Ford

C-max

Dit is de tweede auto die ik bij Siero heb gekocht. Ditmaal via een zoekopdracht.
Wederom ben ik zeer snel en goed geholpen. Siero komt gemaakte afspraken goed na en reageert erg snel op eventuele vragen. Klasse!

Citroen

Picasso

Nissan

Qashqai

No nonsense autohondelaar. Wil goede auto's leveren tegen gunstige prijs. Als ze je beet hebben laten ze niet los. Komen afspraken na.
Garantie voorwaarden worden niet toegelicht. Die moet je...
Garantie voorwaarden worden niet toegelicht. Die moet je zelf lezen, kans bestaat dat je dan al een koopcontract hebt getekend.

Peugeot

Volkswagen

Golf

Prima geholpen. Rustig en klantvriendelijk.

Citroën

Picasso

Positief. Goede service en klantvriendelijkheid.

Peugeot

Model:

Goede, vlotte en correcte service! Fijne mensen om een auto bij te kopen.

Ford

Focus

Zeer tevreden kom er al jaren goede service en vriendelijk personeel!!

Seat

toledo

Erg plezierige ontvangst om mee te beginnen! Je voelt je welkom en niet de "zoveelste vervelend klant". Binnen luttele minuten al meer informatie ontvangen dan alle andere garagebedrijven bij... Erg plezierige ontvangst om mee te beginnen! Je voelt je welkom en niet de "zoveelste vervelend klant". Binnen luttele minuten al meer informatie ontvangen dan alle andere garagebedrijven bij elkaar. Geen minuut het gevoel gehad dat we iets moesten kopen en uiteindelijk een prima deal gesloten die ook nog eens goed voelt. Na de koop werd er alle tijd voor uitleg van de auto genomen en ook bij vragen later aan de telefoon.

Renault

Megane