Super tevreden over de behandeling en afhandeling bij de aankoop van onze auto. Informatievoorziening vooraf uitstekend en de aflevering en nazorg ook perfect.

Citroen

C5

No nonsens aanpak!

Renault

Megane

In een tijd waar de consument mondiger is en waar meer service wordt gevraagd van de verkoper dan ooit, speelt Auto Siero hier goed op in. Ze geven je advies waar je echt wat aan hebt, zonder dat je... In een tijd waar de consument mondiger is en waar meer service wordt gevraagd van de verkoper dan ooit, speelt Auto Siero hier goed op in. Ze geven je advies waar je echt wat aan hebt, zonder dat je het gevoel hebt dat ze willen 'scoren'. Vriendelijk, correct, persoonlijk passen bij dit bedrijf. En wat erg prettig is, of je nu met de een of de ander te maken hebt, dat maakt niet uit, want het verhaal blijft hetzelfde.

Ford

Focus

Goed geholpen, gelijk informatie en proefrit. Papier snel geregeld en aflevering perfect en schoon.

Model:

Ik had nog geen ervaring met Auto Siero.
Tot nu toe een goede service.
Ze geven potentiele klant ruim de gelegenheid om een auto te beoordelen en te proberen.
Bij de eerste...
Ik had nog geen ervaring met Auto Siero.
Tot nu toe een goede service.
Bij de eerste kilometers die ik heb gereden kwamen een paar dingen naar voren, zoals een storing.
Deze wordt binnenkort verholpen.
Service staat hoog in het vaandel bij Auto Siero.
Een prima prijs/ kwaliteit verhouding en daardoor uitermate geschikt om een goede auto uit zowel binnen- als buitenland aan te schaffen.
De geïmporteerde auto's zijn voorzien van volledige historie en worden ook bij Auto Siero nog voorzien van een afleverbeurt en APK.
Er is me ook aangegeven dat ik de auto bij Siero in de wasserette gratis kan schoonmaken .

Citroen

Picasso

Zeer open en klantvriendelijk bedrijf waar niet alleen naar de eigen winst maar ook wat beste voor de klant is gekeken, de verkoop houd ook zeker niet op als de auto weg rijd.
TOP !!

Model:

Enthousiaste verkopers. Klantvriendelijk. Staan open voor overleg over de verdere verkoop van de betreffende auto

Model:

De gehele aankoop van mijn nieuwe auto ging soepel en gemoedelijk.
De radio vertoond nu wat mankementen maar ik heb er alle vertrouwen in dat we dat goed gaan oplossen.

Opel

Zafira