Zeer vriendelijk ontvangen !
elke vraag duidelijk beantwoord!

Opel

Astra

Zeer goede uitgebreide informatie, klantvriendelijk, niet opdringerig.

Renault

Laguna

Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen door een van de medewerkers met een bakje koffie. Er was nog niet gesproken over het kopen van een auto. Omdat wij graag een auto met een dakrail... Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen door een van de medewerkers met een bakje koffie. Er was nog niet gesproken over het kopen van een auto. Omdat wij graag een auto met een dakrail wilden en deze niet op de door ons gewenste auto zat werd door medewerker Frank een dakrail geregeld. Ook werd ons geadviseerd de km-stand in de gaten te houden ivm vervanging van de distributieriem. De medewerker bood aan om de distributieriem te vervangen voor een goede prijs. Zal de garage zeker aanraden bij familie en vrienden.

Volvo

V50

Prima service en zeer klantvriendelijk

Seat

Altea XL

Ik heb de indruk dat ik correct behandeld wordt. Onlangs heb ik mijn 4e auto (waarvan 3 op rij) bij hen aangeschaft. Zodra ik aan de volgende toe ben hoop ik bij hen weer te kunnen slagen door het... Ik heb de indruk dat ik correct behandeld wordt. Onlangs heb ik mijn 4e auto (waarvan 3 op rij) bij hen aangeschaft. Zodra ik aan de volgende toe ben hoop ik bij hen weer te kunnen slagen door het inruilen van mijn huidige auto en het aanschaffen van een andere auto.

Renault

Gr. Scenic

Goede indruk,fijne mensen en je word goed geholpen!

Ford

Ka

Alles oke , netjes afgehandeld

Saab

9-5

Dit bedrijf en haar medewerkers zijn transparant en eerlijk. Ze maken de wereld niet mooier dan hij is. Daar kwam ik achter toen ik op zoek was naar een auto. Via Marktplaats kwam ik toevallig... Dit bedrijf en haar medewerkers zijn transparant en eerlijk. Ze maken de wereld niet mooier dan hij is. Daar kwam ik achter toen ik op zoek was naar een auto. Via Marktplaats kwam ik toevallig (weer) bij Siero uit toen ik aan het zoeken was naar een goede gebruikte auto. De auto in kwestie was nog in bezit van de oude eigenaar (consignatie verkoop) dus ik kon de auto niet bezichtigen helaas. Maar, ik heb ooit eerder een auto gekocht bij Siero, wat mij goede herinneringen bracht. In dit geval heb ik besloten om de auto vanaf alleen een foto te kopen. Onderhandelingen via de telefoon. Kan prima bij Siero. Echt een no-nonsense bedrijf. Afgesproken was dat ik de auto zonder garantie e.d. zou ophalen. Zo meenemen dus. Zo gezegd zo gedaan. En wat een auto! Hij was op de dag van afleveren mooi gewassen. Hij rijdt super! Iets waar Roy Siero ook zijn handen voor in het vuur zou steken. Hij heeft niets te veel gezegd! Prima deal. De volgende keer zeker weer!

Ford

Mondeo

Super bedrijf, goede service , komen afspraken altijd na en zijn zeer gemotiveerd
voor iedereen een aanrader

BMW

Model:

Goede prijs voor te kopen accasion, goede service, Komen afspraken goed na.

Peugeot