La-Ropa

Professioneel bedrijf met vakmanschap

Landrover

Discovery sport

Royal Casino Company

Goede service, korte lijnen en vriendelijk!

Renault

Master

Erwin Drogt

Zeer klantvriendelijk,de auto netjes afgeleverd top

Volvo

XC60

Bolink

Goed bedrijf met hele nette service

Volkswagen

Passat 1.6TDI

Ricjard en Marielle van 't Land

Voor de derder keer geslaagd en erg blij met onze nieuwe aanwinst. Wij hebben goed advies gekregen en de auto is keurig aan ons overgedragen.
Gemoedelijke sfeer en alle vertrouwen in jullie...
Gemoedelijke sfeer en alle vertrouwen in jullie service en deskundigheid.

Nissan

Qashqai

Rob

(Bewerkt)

Fijn bedrijf, prettig zaken gedaan!

Audi

A3 E-Tron

Aartsen

Ter oriëntatie op Volkswagen passat hybride, bij Auto Siero gekomen. Ze namen in alle rust de tijd voor je, goede uitleg veel auto's gezien en een paar proefritten gemaakt. Tussendoor koffie... Ter oriëntatie op Volkswagen passat hybride, bij Auto Siero gekomen. Ze namen in alle rust de tijd voor je, goede uitleg veel auto's gezien en een paar proefritten gemaakt. Tussendoor koffie gekregen, waarbij vragen stellen op prijs werd gesteld.

Volkswagen

Passat variant GTE

Ron van Eersel

De auto is zoals aangeboden op de website, in showroom conditie. Na de proefrit meteen overgeschreven en meegenomen.

Een paar dagen later bleek dat er iets mis was met de rechter...

Een paar dagen later bleek dat er iets mis was met de rechter voorband. Hiervoor heeft Frank keurig een nieuwe geleverd.
Top service

Volvo

V60

M. Huisman

Keurig geholpen door Frank met mijn nieuwe auto, tot over 2 jaar voor de volgende ;-)

BMW

X5